NOVINKY

Aký sveter sa hodí do obleku?

Hodí sa vlastne sveter k obleku? Nebudete potom vyzerať veľmi staro alebo veľmi retro? Ako sveter správne skombinovať, aby spolu s oblekom pôsobil úplne prirodzene? Skôr než postupne prebiereme všetky tieto otázky, musíme odpovedať aspoň na tú prvú. Áno, sveter sa k obleku hodí. Inak by sme o tom ani nepísali.

Päť generácií a cesta dlhá takmer 150 rokov

Látky na košele, ktoré vznikajú pod hlavičkou Albini Group, patria k tomu najlepšiemu, čo si môžete dopriať. Vzory dýchajú talianskou eleganciou a láskou k módnym trendom. Samotné látky sú výsledkom vycizelovanej alchýmie. Prelína sa v nej láska k remeslu, jedno a pol storočia skúseností a neustále skúmanie nových možností.

Športové sako jersey jacket nie len pre mladých

Ste neustále v pohybe a nechcete sa vzdať svojho elegantného štýlu. Športovo ladené saká jersey jacket sú pre vás tie pravé. Tieto štýlové kúsky sú jedinečnou kombináciou pohodlia športového oblečenia, materiálov top kvality a elegantných strihov. Nechajte sa inšpirovať, kde a ako nosiť jersey jacket.

Rôzne druhy vlny a na čo ich používame?

Hneď po tom, ako ľudia odhodili kožušiny a figové listy, začala základ prvých zložitejších odevov tvoriť vlna. Počas chladných nocí nás zahrieva už viac ako 12 tisíc rokov a ani po tak dlhej dobe nie je rozhodne na ústupe. Jej unikátne vlastnosti totiž dodnes nedokáže nahradiť žiadny iný rastlinný ani syntetický materiál.

Dress code business formal – uniforma bankárov a vrcholných businessmanov

Prísny štýl, ktorý ma presne dané pravidlá a zákonitosti, ktorých neznalosť sa neospravedlňuje. Za nedodržanie nedostanete pokutu ani vám nehrozí stíhanie, môžete si však hneď zo začiatku pokaziť dôležité jednanie alebo pracovný pohovor. Zoznámte sa prosím – dress code business formal.

Ako si vybrať kvalitnú mestskú bundu do dažďa?

Pod pojmom bunda si nemusíte nutne predstaviť farebnú outdoorovú bundu s reflexnými prvkami. Tá je dobrá do hôr, nie do mestských ulíc. So životom uprostred mesta ladia mestské bundy, ktoré sú navrhnuté tak, aby sa hodili k elegantnému štýlu, ale zároveň si udržali svoju funkčnosť. Napríklad schopnosť ochrany pred dažďom.

Pánska obuv monk strap alebo topánky s prackou k obleku a džínsom

Sú elegantné a napriek tomu trocha vybočujú z radu. Pánske poltopánky monk strap, alebo obuv s prackou, môžu byť zaujímavým kúskom, ktorý oživí váš šatník. Máte radi netradičné kúsky v zabehnutých pravidlách? Tak sa pozrite na návod, ako a k čomu tieto poltopánky nosiť.

Ako sa nosí prešívaná vesta?

Veľa mužov nemá k prešívaným vestám zrovna vrelý vzťah. Na vine sú z veľkej časti spomienky na 90. roky. Vtedy boli totiž na každom rohu lesklé farebné vesty, ktorá vyzerali ako ušité z igelitu. Pritom je to škoda. Kvalitná prešívaná vesta má v pánskej móde nezastupiteľné miesto a určite si zaslúži šancu.

Tri pravidlá ako vybrať košeľu, čo padne

Vybrať košeľu nemusí byť veda. Stačí, keď sa budete riadiť troma zásadami. Ale hlavne, buďte k sebe úprimný. Rešpektujte postavu a príležitosť, pri ktorej chcete košeľu nosiť. Tu nájdete návod, ako na to.

Ako si vybrať správny strih obleku?

Hľadáte oblek a o farbe už máte jasno? Potom máte pred sebou zložitejšiu časť – výber strihu. Ten sa skutočne nevyplatí podceniť. Stačí si spomenúť na návštevy tanečných. Obleky rovesníkov, ktoré nepadli dobre a pripomínali čierne nočné košele boli vtedy na každom kroku.