NOVINKY

Rekonstrukce Avion Shopping Park Bratislava

Predajňa Avion Shopping Park Bratislava bude v dňoch 19. 2. –  25. 2. 2018 z dôvodu rekonštrukcie predajne zatvorená.

Blažek Aupark Bratislava v novom dizajne

Od dnešného dňa máme po rekonštrukcii otvorenou opäť predajňu Aupark v Bratislave. Predajňa je zrekonštruovaná v novom dizajne, zostala na rovnakom mieste len sa o kúsok zväčšila.

Prehliadnuť fotky

Blažek fashion film Jeseň / Zima 2017

Pozrite sa na Blažek fashion film k aktuálnej kolekcii Jeseň / Zima 2017.

Prehrať video

MBPFW Blažek fashion show SS18 Runway

Načerpajte atmosféru z videa MBPFW Blažek fashion show SS18 Runway.

Blažek fashion show SS18 súčasťou MBPFW

4. septembra 2017, v rámci Mercedes Benz Prague Fashion Weeku sme slávnostne predstavili pripravovanú kolekciu jar/leto 2017. To najlepšie z prehliadky nájdete na http://fashionshow.blazek.cz.

Nová kolekcia PZ17 je v e-shope aj v obchodoch

Leto sa pomaly končí a začína čas pripravovať svoj šatník na jeseň a zimu. Vyberte si zo širokej ponuky formálnych i neformálnych outfitov.

Pozrite si lookbook ku kolekcii jar/leto 2017

Ak si nechcete lámať hlavu so skladaním outfitu alebo potrebujete len trochu tej módnej inšpirácie, lookbook k novej kolekcii je presne to, čo hľadáte. Prezrite si formálne i neformálne outfity z kolekcie jar/leto 2017 a doplňte svoj šatník o pár jarných kúskov.

Sprievodca štýlom: More módnych možností

Marínu budú navždy evokovať dvojradové saká, ktoré majú svoj pôvod práve v námorníctve. Vyhnite sa zbytočným módnym excesom v podobe zlatých gombíkov a stavte na jednoduchosť. Svoj dôvtip potom môžete vyzdvihnúť vreckovkou alebo motýlikom s kotvičkami.

Sprievodca štýlom: Polo tričko - z ihriska do vyššej spoločnosti

Označenie "polo" nepochádza, ako si mnohí myslia, z nerozhodnosti či ide o tričko, alebo o košeľu, ale zo športu zvaného pólo. Šport, ktorý má svoje korene v Perzii, v 19. storočí objavili Briti, priviezli ho na starý kontinent a dali mu jasné pravidlá. Tradičný úbor, tak ako pri takmer všetkom britskom, nesmel chýbať.

Sprievodca štýlom: Outfit pre odvážnu hru

Šortky k letu patria rovnako, ako dobré víno k Francúzsku, alebo okrúhle okuliare k Johnovi Lennonovi. A blazer sme si za posledných pár rokov stihli obľúbiť natoľko, že sa ho nechceme vzdať ani v horúcich mesiacoch. Tak prečo to nespojiť?